Ak Parti’nin Orta Anadolu İl Başkanları Ankara'da toplandı

AK Parti Genel Merkezi’nde, partinin bölge stratejilerini belirlemek ve teşkilat koordinasyonunu güçlendirmek amacıyla düzenlenen "Orta Anadolu Bölgesi İl Başkanları Toplantısı" gerçekleştirildi. Toplantıda Aksaray’ı, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk temsil etti.
AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Ahmet Çolakoğlu başkanlığında toplanan heyet, bölge genelinde yürütülen teşkilat çalışmaları, saha faaliyetleri ve önümüzdeki döneme ait siyasi yol haritasını masaya yatırdı. Orta Anadolu illerinin koordineli çalışmasının önemine vurgu yapılan toplantıda, il başkanları kendi şehirlerindeki güncel durumu paylaştı.
Toplantının ardından AK Parti Aksaray İl Başkanlığı ve İl Başkanı Hamza Aktürk tarafından yapılan açıklamada, partinin birlik ve beraberlik vurgusu öne çıkarılarak şu mesaj paylaşıldı: "Teşkilat Başkan Yardımcımız ve Bölge Koordinatörümüz Sayın Ahmet Çolakoğlu başkanlığında gerçekleştirilen Orta Anadolu Bölgesi İl Başkanları Toplantısına katılım sağladık. Birlik ve beraberlik içerisinde, güçlü teşkilat yapımızla 'Türkiye Yüzyılı' hedeflerimize emin adımlarla yürümeye devam ediyor; ortak akıl ve güçlü koordinasyon anlayışıyla yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz." Dedi.
Ankara'daki bu kritik zirvede, Aksaray genelinde vatandaş odaklı siyaset anlayışının hız kesmeden sürdürülmesi, teşkilatların dinamizminin korunması ve projelerin takibi gibi konuların da olumlu yönde değerlendirildiği öğrenildi. AK Parti Genel Merkezi'ndeki istişarelerin ardından, bölge illerinin ortak hedefler doğrultusunda saha çalışmalarına çok daha güçlü bir motivasyonla devam edeceği bildirildi.*ERDEM SÜDEMEN
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.