AKSARAY AĞAÇ İŞLERİ ESNAF VE SANATKARLAR ODASI GENEL KURULU

AKSARAY AĞAÇ İŞLERİ ESNAF VE SANATKARLAR ODASI GENEL KURULU
Odamızın 2026 yılı Olağan Genel Kurulu 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunun 42 nci maddesi gereğince aşağıdaki gündem maddeleri ile 02.01.2026 tarihinde Cuma günü saat 10.oo da Bahçe Saray Mahallesi 200 cadde No:13de bulunan Has Dönerin 2nci katında Has Toplantı salonunda yapılacaktır.
Çoğunluk sağlanamadığı takdirde 09.01.2026 Cuma günü saat 10.00 da Bahçe Saray Mahallesi 200.Cadde No:13 de bulunan Has Dönerin 2ncikatında Has Toplantı Salonunda yapılmasına oy birliğiyle karar verildi.
GÜNDEM
1-Açılış
2-Başkanlık divanının teşekkülü
3-Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması
4-Başkanlık divanına tutanakları imzalama yetkisi verilmesi
5-Yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi
6-Denetim kurulu raporunun okunması ve müzakeresi
7-Bilanço,gelir ve gider hesaplarının okunması ve müzakeresi
8-Bilanço, gelir ve gider hesaplarının kabulu veya reddi
9-Yönetim ve denetim kurulunun ayrı ayrı ibrası
10-Yeni dönem çalışma programı ile bu program içinde yer alacak olan eğitim, teorik ve pratik kurs programları ve tahmini bütçenin görüşülmesi kabulü veya reddi.
11- Uyulması zorunlu olan mesleki karar alınmasına yönetim kuruluna yetki verilmesi.
12-Kuruluş amacını gerçekleştirmeye yönelik gayrimenkul ve her türlü taşıt alımı satımına kiralanmasına gayri menkul karşılığında ödünç para alınması ve ihtiyaç halinde kredi kullanılması ve kredi kullanımında mal varlıklarının ipotek verilmesi için yönetim kuruluna yetki verilmesi.
13-Bağlı bulunduğu birliğin muvafakati alınmak kaydıyla üyelerin müşterek ihtiyaçlarını karşılamak, mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak ve mesleğin genel menfaatlere uygun olarak gelişmesini sağlamak amaçlarıyla sınırlı olarak kurulmuş veya kurulacak şirketlere kooperatiflere iştirak etmek, amaçlarına uygun olarak eğitim ve öğretim kurumları kurmak üzere vakıf kurmaya karar ve bu konudaki işleri yürütmek üzere Yönetim kuruluna yetki verilmesi.
14-İstihdam edilmesi düşünülen personel ilişkin kadro ihdas edilmesi.
15-Burs verilmesi oda üyelerine yardım edilmesi
16- Aylık ücretlerin, huzur hakların, yollukların ve konaklama ücretlerinin tespit edilmesi
17-Dilek ve temenniler.
18-Seçimler
19-Kapanış.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.