Aksaray
03 Temmuz, 2026, Cuma

Aksaray Barosu’ndan Ortaköy’de görev yapan hâkim ve savcılara duygusal veda

Aksaray Barosu’ndan Ortaköy’de görev yapan hâkim ve savcılara duygusal veda

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesinin 12 Haziran 2026 tarihli ve 1251 sayılı Adli Yargı Kararnamesi ile görev yerleri değişen yargı mensupları için anlamlı bir uğurlama programı düzenlendi. Ortaköy adliyesindeki görev sürelerini tamamlayarak Türkiye'nin farklı il ve ilçelerine atanan hâkim ve Cumhuriyet savcıları onuruna, Aksaray Barosu Ortaköy Temsilciliği tarafından bir veda yemeği organize edildi.

1 Temmuz 2026 Çarşamba akşamı düzenlenen ve yargı camiasını bir araya getiren veda programında, ilçeye sunulan hizmetler ve mesleki dayanışma ön plana çıktı.

Gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Aksaray Barosu Ortaköy Temsilcisi Avukat Kader Altınpınar, görev yeri değişen yargı mensuplarına hitap etti. Av. Kader Altınpınar, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Ortaköy Adliyesinde görev yapan hâkim ve Cumhuriyet savcılarımızın, görev süreleri boyunca sergiledikleri özverili çalışmalar ve adaletin etkin şekilde tecellisine sundukları katkılar için ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum." Dedi.

Konuşmaların ardından, Ortaköy'de hukukun üstünlüğü ve adalet için mesai harcayan hâkim ve Cumhuriyet savcılarına, ilçedeki hizmetlerinin anısına Baro Temsilcisi Av. Kader Altınpınar tarafından plaket takdim edildi.

Plaket töreninde duygusal anlar yaşanırken, Temsilci Altınpınar tayini çıkan yargı mensuplarına yeni görev yerlerinde üstün başarılar dileyerek, meslek hayatlarının devamında sağlık, huzur ve başarı temennisinde bulundu. Veda yemeği, çekilen hatıra fotoğrafları eşliğinde iyi dileklerle son buldu.*ERDEM SÜDEMEN


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!