AKSARAY BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ ‘Adaletsizliğe karşıyız’

Aksaray Beşiktaşlılar Derneği, üyelerinden Sezgin Gülnar'ın bir gazeteciyle yaşadığı tartışmalı olayla ilgili resmi bir açıklama yaptı.
Derneğin Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Gülnar'ın maruz kaldığı şartlar ve koşullar altında profesyonel olmayan bir gazeteciyle karşılaştığı ve bu duruma uygun bir tepki verdiği vurgulandı.
Açıklamada, adalet sisteminin kişi ve kurumlara göre farklı işleyebileceğine dikkat çekilerek, Sezgin Gülnar'ın haklarının korunması konusunda dernek olarak süreci yakından takip edecekleri ve Gülnar'a desteklerinin tam olduğu ifade edildi.
Dernek, kamuoyuna saygılarını sunarak, olayın gelişmelerine ilişkin bilgilendirme yapmaya devam edeceklerini belirtti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- JEOTERMAL KAYNAKLI SERA ÜRETİMİ YAPAN İŞLETME TARIM BAKANI YUMAKLI TARAFINDAN İNCELENDİ Gıda krizine karşı tedbirliyiz
- Ortaköy Devlet Hastanesi'nde kansere karşı farkındalık standı
- SULTANHANI OSB’DE ZİRVE Kaymakam Göksun başkanlığında gelecek adımları atıldı
- Üretim projelerine tam not
- Orhan Tapan vefat etti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.