Aksaray
06 Mayıs, 2026, Çarşamba

AKSARAY’DA +1 SEVGİ BULUŞMASI  Down sendromlu çocuklardan anlamlı gösteri


AKSARAY’DA +1 SEVGİ BULUŞMASI  Down sendromlu çocuklardan anlamlı gösteri
Aksaray Down Sendromlular Derneği tarafından, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü kapsamında düzenlenen “+1 Sevgi Buluşması” programı, 26 Mart’ta gerçekleştirilecek. Etkinlikte downsendromlu çocuklar sahne alacak.

Aksaray’da farkındalık oluşturmaya yönelik önemli bir etkinliğe imza atılıyor. Aksaray Down Sendromlular Derneği öncülüğünde düzenlenen “+1 Sevgi Buluşması” Dünya Down Sendromu Günü farkındalık programı, toplumun her kesimini bir araya getirmeyi hedefliyor.

26 Mart tarihinde saat 18.00’de Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Salonu’nda gerçekleştirilecek programda, downsendromlu çocukların hazırladığı halk oyunları gösterisi izleyicilerle buluşacak.

“Sevgi, kabul ve eşit fırsatlara +1 adım” sloganıyla hazırlanan etkinlikte, downsendromlu bireylerin sosyal hayattaki yerinin güçlendirilmesi ve toplumsal farkındalığın artırılması amaçlanıyor.

Dernek yetkilileri, tüm Aksaray halkını bu özel ve anlamlı programa katılmaya davet etti.*İBRAHİM AMAÇ


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!