ABAYLAR
Aksaray
23 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.02
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2419.0
  • BIST
    9618.83
  • BTC
    69294.62$

AKSARAYSPOR CEPHESİNDE Kayıpsız yola devam

AKSARAYSPOR CEPHESİNDE Kayıpsız yola devam
Aksaray Belediye spor: 1 – Tepecik spor: 0

3. Lig 3.Grup temsilcimiz Aksaray Belediye spor sezonun 12. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Tepecik spor’u 31. Dakikada Hasan Gündoğdu’nun attığı tek golle 1-0 mağlup ederek 3 puana uzanan takım olurken, 6’tıda 6’tı yaparak ulaşılması zor bir başarıya da imza atan takım oldu. 

TFF 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Aksaray Belediye spor hafta sonu Cumartesi günü sezonun 12. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Tepecik spor’u konuk etti. Sahaya ideal on biriyle çıkan siyah beyazlı temsilcimiz Aksaray Belediye spor maça hızlı başladı. Maçın hemen başında rakip kaleye sağlı sollu geliştirdiği ataklarla baskı uygulayan temsilcimizin ilk çeyreği bol gol pozisyonu bulduğu bölüm oldu. Rakip takım Tepecik spor orta saha ve defansta bol pozisyon verince Aksaray spor orta sahayı geçmekte zorlanmadı her pozisyonda gol pozisyonuyla karşı karşıya kalan temsilcimiz Aksaray Belediye spor aradığı golü maçın 31. Dakikasında Hasan Gündoğdu ile buldu. Rakip takım ceza sahası dışında başlayan baskımız sonucunda topu yanlışlıkla ceza saha içresinde bulunan golcü oyuncumuz İlker Avşar’a verince İlker’de Hasan'a alda at dercesine şık bir topuk pası çıkarttı gol ustası Hasan'da şık bir vuruşla topu filelerle buluşturdu 1-0. Gelen golün ardından ataklarının hızını kesmeyen temsilcimiz rakip kaleye ikinci gol için baskı kurdu. Bu bölümde bulduğu pozisyonları gole çeviremeyince ilk 45. Dakika Aksaray Belediye spor’un üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın ikinci devresine siyah beyazlı temsilcimiz Aksaray Belediye spor tutuk başladı. Rakip takım oyun düzeninde değişikliğe gitti. Orta sahaya sağ bekteki oyuncusunu çekerek başladı. Bu bölümde Tepecik spor sahada daha üstün bir oyun sergiledi. Orta sahada daha çok top yaparak gol pozisyonu üretmek isteyen Tepecik spor, bu düşüncesinde istediği başarıyı sağlayamadı defansta hatasız bir oyun sergileyen temsilcimiz Aksaray Belediye spor top ceza sahamıza girmeden eridi gitti. Galibiyetin verdiği içgüdü sonrasında oyunu kendi sahasında kabullenen temsilcimiz rakibe oyun üstünlüğünü kaptırsa da sahadan ilk 45. Dakikada atılan tek altın golle 1-0 galip ayrılan takım olurken son altı haftada ardı ardına kazandığı maçların ardından ulaşılması zor bir başarıya da imza attı.

Aksaray Belediyespor sezonun 13. Haftasında 23/11/2022 Çarşamba günü Akhisarspor’a konuk olacak. Akhisar Stadında oynanacak olan maçın başlama Saati 14.00.

Haber: Ersin Arslan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!