Aksaray
09 Mayıs, 2026, Cumartesi

Bir projenin daha sonuna gelindi

Bir projenin daha sonuna gelindi

Be­le­di­ye Baş­ka­nı Dr. Evren Din­çer Hasta Ya­kı­nı Konuk Evi'nin açı­lı­şı­na gün sa­yı­lır­ken Kül­li­ye pro­je­sin­de de ça­lış­ma­la­rın devam et­ti­ği­ni söy­le­dir. Sağ­lık ça­lı­şan­la­rı­nın, Tacin Ma­hal­le­si sa­kin­le­ri­nin ve konuk evini kul­la­nan hasta ya­kın­la­rı­nın iba­det­ha­ne ih­ti­yaç­la­rı­nı kar­şı­la­ma­sı için ya­pı­lan cami ve kül­li­ye­nin kaba in­şa­at aşa­ma­la­rı ta­mam­lan­dı. Pey­zaj ça­lış­ma­la­rı ve mer­mer kap­la­ma iş­lem­le­ri­nin sür­dü­rül­dü­ğü pro­je­nin iç kı­sım­la­rı hat ve tez­hip sa­nat­la­rıy­la süs­len­di.
Geç­ti­ği­miz gün­ler­de iç tef­ri­şa­tı­nın ta­mam­lan­dı­ğı Hasta Ya­kı­nı Konuk Evi, Ak­sa­ray'da sağ­lık hiz­met­le­ri­nin ka­li­te­si­ni ar­tı­ra­cak. Özel­lik­le il dı­şın­dan, ilçe, belde ve köy­ler­den gelen hasta ya­kın­la­rı­nın ba­rın­ma ih­ti­ya­cı bu te­sis­te kar­şı­la­na­cak. Hasta ya­kın­la­rı ve Tacin Ma­hal­le­si sa­kin­le­ri­nin iba­det­ha­ne ve sos­yal ih­ti­yaç­la­rı­nın kar­şı­lan­ma­sı için ya­pı­mı­na devam edi­len Kül­li­ye'de aynı anda 2 Bin ki­şi­nin iba­det ede­bi­le­ce­ği şe­kil­de inşa edil­di.
Hasta ya­kı­nı Konuk Evi­nin ve Kül­li­ye­nin göz alıcı ih­ti­şam­da inşa edil­di­ği­ni be­lir­ten­be­lir­ten Be­le­di­ye Baş­ka­nı Dr. Evren Din­çer yap­tı­ğı açık­la­ma­da şu ifa­de­le­ri kul­lan­dı; ''Biz bütün bir mil­let ola­rak kadim bir me­de­ni­ye­tin men­sup­la­rı­yız. Men­su­bu ol­du­ğu­muz me­de­ni­ye­ti­mi­zin mi­ma­ri ya­pı­la­rı her yö­nüy­le ih­ti­şam­lı­dır. Geç­miş­ten al­dı­ğı­mız il­ham­la ha­ya­ta ge­çir­di­ği­miz pro­je­le­ri­mi­zi ge­lecek ne­sil­le­rin ih­ti­yaç­la­ra uygun ola­rak ta­sar­lı­yo­ruz. Bu an­la­yış­la ha­ya­ta ge­çir­di­ği­miz Hasta Ya­kı­nı ve Kül­li­ye­si mo­dern mi­ma­ri ya­pı­sı ve iş­lev­sel­li­ği iti­ba­ri ile şeh­ri­miz­de sağ­lık hiz­met­le­ri­nin ka­li­te­si­ni ar­tı­ra­cak. Hasta Ya­kı­nı Konuk Evi­mi­zin in­şa­at aşa­ma­la­rı­nı ta­mam­la­ya­rak iç tef­ri­şa­tı­nı ta­mam­la­dık. Kül­li­ye pro­je­sin­de ise in­şa­at ça­lış­ma­la­rı­mı­za devam edi­yo­ruz.'' Dedi. *BELEDİYE BASIN


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!