Aksaray
06 Nisan, 2026, Pazartesi

Borsa  Başkan Adayı Darılmaz, Tarım Bakanı Yumaklı ile görüştü

Borsa  Başkan Adayı Darılmaz, Tarım Bakanı Yumaklı ile görüştü

Aksaray Ticaret Borsası Başkan Adayı Hakan Darılmaz, geçtiğimiz hafta sonu Aksaray'a bir dizi ziyaretler için gelen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile görüşme imkânı buldu.

Geçtiğimiz ay içerisinde Aksaray Ticaret Borsası’nın seçimlerinde başkan adayı olduğunu açıklayan, aynı zamanda üretici ve çiftçilik yapan Hakan Darılmaz, “Söz Üreticide” sloganı ile çıktığı başkanlık adayı yarışında, üretici ve çiftçinin sorunlarını her platformda dile getirmeye devam ediyor. 

Tarım ve Orman Müdürlüğü’ndeki programda Bakan Yumaklı ile görüşen Hakan Darılmaz, “Malumunuz Aksaray'ımız tarım ve hayvancılığın önemli şehirlerinden bir tanesi. Sayın Bakanımız Yumaklı'nın Aksaray'a gelmesi ile birlikte bizim de Sayın bakanımıza Aksaray'da tarım ve hayvancılık sektöründe yaşanılan zorlukları ve ihtiyaçları iletme imkânımız oldu. Üreticimiz ve çiftçimiz her geçen gün zorlaşan şartlarda baba toprağına sahip çıkmaya ve işlemeye devam ediyor. Biz de halihazırda bakanımıza, ‘üreticimizin ve çiftçimizin beklediği yeni müjdeler var mı’ sorusunu yönelttik. Sayın Bakanımız da Aksaray'ın tarım ve hayvancılıktaki önemini bildiklerini söyleyerek, ‘Ülke genelinde üreticimizin ve çiftçimizin şartlarını iyileştirmek için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz’ dedi” sözlerini kullandı.

Ticaret Borsası Başkan Adayı Hakan Darılmaz, “Söz Üreticide sloganıyla çıktığımız bu yolculukta üreticimizin sorunlarını her platformda yüksek sesle dile getirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.*HABER MERKEZİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!