Aksaray
10 Temmuz, 2026, Cuma

Çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti

Çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti
Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yapımı devam eden bir fabrika inşaatında çalışan 48 yaşındaki Serkan Kurt, çatıda montaj yaptığı esnada dengesini kaybederek yüksekten beton zemine düştü. Talihsiz işçi, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olay, Aksaray OSB’de inşaat çalışmaları süren bir fabrikanın şantiye alanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; fabrikanın çatı kısmında montaj ve yapım işlerini yürüten Serkan Kurt (48), bir anlık dikkatsizlik veya dengesini kaybetmesi sonucu metrelerce yükseklikten hızla beton zemine çakıldı.

Mesai arkadaşlarının gözü önünde düşen Kurt’u gören diğer işçiler, büyük bir panik ve koordinasyon içinde durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine şantiye alanına hızla jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede kaza mahalline ulaşan 112 Acil Yardım ekiplerinin yaptığı ilk kontrollerde, ağır bir şekilde beton zemine düşen Serkan Kurt'un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Acı haber şantiyede büyük üzüntüye yol açarken, jandarma ekipleri fabrika inşaatı ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin kaza mahallinde yaptığı detaylı ve titiz incelemelerin ardından, soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.*HABER MERKEZİ

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!