Ceylan’a hayırlı olsun ziyareti

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin (ESOB) 9. Olağan Genel Kurulu’nda güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Doğan Ceylan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete, Belediye Meclis Üyesi Yakup Kadri Perek de eşlik etti. Başkan Dinçer, esnafın her zaman yanında olduklarını ifade ederek icra ettikleri mesleğin önemine dikkat çekti. “Yerel yönetimler olarak esnafımızın ve sanatkârımızın her zaman yanındayız. Sizler esnaf ve sanatkârlarımızın mesleki faaliyetlerini kolaylaştırma, mesleki eğitimlerini sağlayarak vatandaş ile ilişkilerin sağlıklı yürütülmesine yönelik çalışmalar gösteriyorsunuz.
Bizler de sürekli olarak esnafımızla bir araya geliyor, onları dinliyoruz. Esnaflarımızı ilgilendiren her projeye de destek vermeye hazırız. Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Genel Kurulu’nun hayırlı olmasını diliyor, tekrar başkanlığı seçilen Doğan Ceylan ve yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum” dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- JEOTERMAL KAYNAKLI SERA ÜRETİMİ YAPAN İŞLETME TARIM BAKANI YUMAKLI TARAFINDAN İNCELENDİ Gıda krizine karşı tedbirliyiz
- Ortaköy Devlet Hastanesi'nde kansere karşı farkındalık standı
- SULTANHANI OSB’DE ZİRVE Kaymakam Göksun başkanlığında gelecek adımları atıldı
- Üretim projelerine tam not
- Orhan Tapan vefat etti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.