Çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi

İstanbul’dan getirdiği uyuşturucu hapları Aksaray’da piyasaya sürmeye hazırlanan şüpheli, jandarmanın titiz takibi sonucu yakalanarak tutuklandı.
Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadelesini tavizsiz sürdüren Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şehre uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine harekete geçti. Narkotik Şube Müdürlüğü ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışma neticesinde büyük bir sevkiyatın önüne geçildi.
Yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, 22 yaşındaki Y.E.S. isimli şahsın İstanbul’dan temin ettiği uyuşturucu ve uyarıcı hapları Aksaray’a getirerek ticaretini yapacağı tespit edildi. Narkotik timleri tarafından bir süre teknik ve fiziki takibe alınan şahıs, İl merkezindeki ikametine düzenlenen eş zamanlı operasyonla kıskıvrak yakalandı.
Şüpheli şahsın ikamet adresinde yapılan detaylı aramalarda; piyasaya sürülmeye hazır halde toplam 1728 adet sentetik ecza (uyuşturucu ve uyarıcı hap) ele geçirildi. Ele geçirilen maddelere el konulurken, şüpheli şahıs gözaltına alınarak Jandarma Komutanlığına götürüldü.
Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edilen Y.E.S., çıkarıldığı mahkemece "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçundan tutuklanarak cezaevine teslim edildi.*ERDEM SÜDEMEN
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.