SABANCI 29 EKİM
ABAYLAR
Aksaray
25 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.02
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2419.0
  • BIST
    9618.83
  • BTC
    69294.62$

DEMOKRATLAR AKSARAY’DA TOPLANDI Adınız değil alnınız Ak olsun

DEMOKRATLAR AKSARAY’DA TOPLANDI Adınız değil alnınız Ak olsun
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal beraberinde Ordu milletvekili Cemal Enginyurt ile birlikte Aksaray’a gelerek basın toplantısı yaptılar. Demokrat Parti il başkanı Servet Ceylan’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıda Genel Başkan Uysal ve milletvekili Enginyurt hükümeti hedef alan konuşmaları ile taraftarlarına mesaj verdiler.

Toplantıda ilk konuşan MHP’den ayrılıp Demokrat Parti’ye geçen ordu milletvekili Cemal Enginyurt oldu. Enginyurt konuşmasında özetle şunları söyledi : “Aksaraylılara soruyorum. Ak partiye verdiğiniz oyların karşılığında bu güne kadar ne aldınız. Çiftçi kan ağlıyor. Türkiye genelinde çiftçi sayımız ilk defa 500 binin altına düştü. Ekin diyorlar deli gibi ekin diye tavsiyede bulunuyorlar. Akıllı adam nasıl ekecek. Şükredin diyorlar. Kendileri bir eli yağda bir eli balda fakir fukaraya şükredin diyorlar. Gençlere tavsiyelerde bulunuyorlar. Dünyayı gezin diyorlar. Neyle gezecek gençler. Herkesi kendi oğlu Bilal Erdoğan zannediyor. İktidarın işine gelmeyenleri hapse atıyorlar. Bunlardan korkan namerttir. Abdesli vatandaşlar yalanlarına ortak oluyorlar. 6’lı masada terör örgütleri var diyorlar. Oysa bizim arkamızda Koskoca Mustafa Kemal Atatürk var. Kendileri terör örgütleriyle her türlü pazarlık ve görüşmelerde bulunurken ses yok. Muhalefet partileri terörle işbirliği yapıyor diyorlar. Cumhuriyet tarihinden intikam almaya çalışıyorlar. AKP milletvekilleri sokağa çıkıp gezebiliyor mu. Düğünde bayramda cenazede sünnette mevlid de görebiliyormusunuz. Peki ne iş yapıyorlar. 10 milyona varan ülkemizde işsiz var. 20 Yıldır bu millet hiçbir mazeret üretmeden yetki verdi güç verdi. Bunların millet ve devlet diye bir dertleri yok. Tek dertleri para.

Daha sonra DP Genel Başkanı Gültekin Uysal konuştu. Uysal ülkenin dört nala felakete doğru gittiğini ifade ederken şu görüşlere yer verdi : “Ekonomistim diyerek çin modeli diyerek son 6 aydır sofralardan ekmek çaldılar. Biz yeniden üreten Türkiye yapacağız. Vatana ihanetin ne olduğunu Atatürk hava alanına bakıp görmek mümkündür. Devleti ele geçireceğiz diyerek Feto ile el ele verip neler yapıldığını biliyoruz. Eninde sonunda bu yanlışların hesabını soracağız. Adınız değil alnınız Ak olacak. Türkiye namuslu insanların idaresinde olsun, bugünkü bütçenin üçte ikisi ile çok iyi idare edilir.” Dedi.

Basın mensuplarının sorularına geçildi. Milletvekili Cemal Enginyurt’a 20 yıl önce hemşehrimiz Sadi Somuncuoğlu’na mecliste cumhurbaşkanlığı adaylığı hususunda tepki gösterip hakarette bulunması sorularak ‘Hiç pişmanlık duydumuz mu’ denildi. Soru üzerine olayı anlatan milletvekili Enginyurt “Sadi abimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ben cezamı 8 ay hapis yatarak ödedim. Benden yana bir hak varsa helali hoş olsun. Polislerin benim döşüme vurması ile gelişen olayda kamu oyunda benim yaptığım olarak algılandı. Oysa benim suçum yoktu. 8 Ay çocuklarım hapishanede beni tel örgü arkasında gide gele ziyaret ettiler.” Dedi. *HABER MERKEZİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!