SABANCI 29 EKİM
ABAYLAR
Aksaray
25 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.02
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2419.0
  • BIST
    9618.83
  • BTC
    69294.62$

DÜZCE’DEN ELİ BOŞ DÖNDÜK

DÜZCE’DEN ELİ BOŞ DÖNDÜK
Düzcespor: 2 – Aksarayspor: 0

3. Lig 2.Grup temsilcimiz Aksaray Belediyespor, sezonun 26’ıncı haftasında deplasmanda grup lideri  Düzcespor’a konuk oldu. Maçı ev sahibi takım 2-0 kazanınca Aksarayspor deplasmandan eli boş döndü. Maçın golleri dk.70 Timur Kosavalı ve dk. 76 Oğuzhan Erdoğan’dan geldi.

3.Lig 2. Grup temsilcimiz Aksaray Belediyespor hafta sonu lider Düzcespor deplasmanına mutlak puan ve puanlar için gitmişti. Kendi evinde Yeşil Yurt takımını mağlup ederek son 5. Haftadaki kötü gidişe dur diyen siyah beyazlı temsilcimiz bu moral motivasyon ile rakibi karşısına çıktı. Rakip Düzcespor bu sezon evinde hiçbir takıma mağlup olmayan takım olarak karşımıza çıktı. Maçada çok hızlı başladı sağlı sollu geliştirdiği ataklarla devamlı kalemizde gol arayan takım oldu. İlk yarım saat devamlı kalemizde baskı kuran Düzcespor girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi. İlk devrenin son on beş dakikasında temsilcimiz Aksarayspor rakibini hızını kesti ve rakip kalede enderde olsa ataklar geliştirdi. İlk devre iki takımdan da gol sesi çıkmayınca ilk 45. Dakika başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Maçın 2. Devresine Aksarayspor daha iyi başladı ve ilk devredeki rakibi Düzcespor takımının hızını bu bölümde kesti ve maç ortada geçmeye başladı. İki takımında bu bölümde ortaya koyduğu futbol izleyenlere maçın berabere bitecek sinyallerini verdi. Düzcespor maçın 67. Dakikasında Murat Gürbüzerol’un sakatlanarak ambulans ile hastaneye kaldırılmasının ardından oyuna golcü futbolcu Timur Kosavalı girdi. Maça girmesiyle birlikte ileriye hareket getirdi bu harekette üç dakika sonra golü getirdi. Maçın 70. Dakikasında Timur Kosavalı, skoru 1-0 yapan golü attı. Gelen gol ile rahatlayan Düzcespor, golden altı dakika sonra maçın 76. Dakikasında Oğuzhan Erdoğan skoru 2-0 yapan golü kaydetti. Bu gelen ikinci golle tamamen rahatlayan Düzcespor, temsilcimiz Aksarayspor’un gelişen ender ataklarına da gol şansı vermedi. Maçta atılan bu iki gole sona erdi. Düzcespor alınan bu galibiyetin ardından puanın 51’e çıkartarak liderliğini sürdürürken, temsilcimiz Aksarayspor 33 puanda kalan takım oldu. Aksarayspor Çarşamba günü kendi evinde erteleme maçında 52 Orduspor ile karşı karşıya gelecek.   

Cüneyt Biçer'in Son 6 Maçtaki Karnesi:

1 Galibiyet

5 Mağlubiyet

Haber: Ersin Arslan          

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!