Ecdadın emaneti aynı ruh ve kararlılıkla korunuyor

MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajında şu görüşlere yer verildi: “19 Mayıs 1919; esaret zincirlerini parçalayarak yeniden şahlanan aziz Türk milletinin, bağımsızlık iradesini tüm dünyaya ilan ettiği kutlu bir dirilişin adıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da yaktığı istiklal meşalesi; milletimizin imanıyla, cesaretiyle ve vatan sevgisiyle birleşerek büyük bir kurtuluş destanına dönüşmüştür.
19 Mayıs; yalnızca bir tarih değil, Türk milletinin boyun eğmeyen karakterinin, milli egemenlik şuurunun ve bağımsız yaşama iradesinin sembolüdür. Aziz ecdadımızın canı pahasına bizlere emanet ettiği bu mukaddes vatan, bugün de aynı ruh ve aynı kararlılıkla korunmaktadır.
Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin de her fırsatta ifade ettiği üzere; güçlü Türkiye’nin temeli, milli ve manevi değerlerine bağlı, şuurlu ve vatansever bir gençliktir. Bu noktada Ülkü Ocakları; Türk gençliğinin milli şuurla yetişmesinde, devletine ve milletine bağlı nesillerin yetiştirilmesinde çok kıymetli bir irfan ocağı olmaya devam etmektedir.
Sevgili gençler; sizler yalnızca yarının değil, bugünün de umudu ve teminatısınız. Kökünü tarihinden alan, inancını milletinden alan bir gençlik; Türk milletinin istikbalini daima muhafaza edecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve dualarla anıyor; geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.*HABER MERKEZİ
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.