Aksaray
14 Mayıs, 2026, Perşembe

EN GÜZEL RAMAZAN HEDİYESİ

EN GÜZEL RAMAZAN HEDİYESİ

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği, merkez ve ilçelerde Vefa Sosyal Destek Grubu koordinesinde hummalı bir şekilde vatandaşlara yardım etmeye devam ediyor.

Bunun yanı sıra her Ramazan olduğu gibi, Türkiye'deki hayat standartlarının oldukça gerisinde yaşayan yurtdışındaki Müslümanlara da yardım etmeyi ihmal etmiyorlar.

KURAN HEDİYE EDİYORLAR

Henüz defter, kitap veya kalemle tanışmamış milyonlarca insanın yaşadığı Afrika ülkelerinde geleneksel olarak Kur'an-ı Kerim Dağıtım Projesi yürüten İHH'nın bu yılki faaliyetine de hayırseverlerin yoğun ilgi gösterdikleri bildirildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Aksaray İHH Başkanı Şenol Korkmaz, Aksaray halkı olarak iyiliği sevdiklerini ve din, dil, ırk gözetmeksizin dünyanın dört bir yanında gönüller yapmaya ve dualar almaya çalıştıklarını belirtti.

KÜÇÜK BİR TAHTA ÜZERİNDE EĞİTİM

Afrika'nın birçok bölgesinde çocukların hala LUH adı verilen tahta üzerinde eğitim aldıklarını kaydeden İHH Başkanı Korkmaz, hediye edilen Kur'anların büyük bir sevinçle kabul edildiğini ve çok fazla talebin olduğunu vurguladı.

BİR KURAN HEDİYESİ 27₺

Binlerce kilometre uzağa zekat veya sadakalarının ulaşmasını arzu eden vatandaşlara çağrıda bulunan ve şimdiye kadar bu projeye destek veren hayırseverlere teşekkür eden Aksaray İHH Başkanı Şenol Korkmaz, KURAN yazıp 4072'ye bir mesaj göndererek 27₺ ile bir Kur'an hediye edilmiş olacağını veya daha çok sayıda bağışlamak isteyenlerin dernek hesabına havale/EFT yapabileceklerini sözlerine ekledi. Daha fazla bilgi için 05426572862 nolu telefondan bilgi alınabileceği belirtildi. *HABER MERKEZİ


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!