Engelli dernekleri ziyaret etti

Aksaray Yetim ve Engelliler Dayanışma Derneği ve Aksaray Görme Engelliler Derneği yöneticileri Aksaray üniversitesi rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’ı ziyaret ettiler. Dernek temsilcileri “Öncelikle size yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Aksaray Yetim ve Engelliler Dayanışma Derneği ve Aksaray Görme Engelliler Derneği olarak, üniversitenizin rektörlük koltuğuna oturmanızı büyük bir memnuniyetle karşıladık.
Sizden beklediğimiz, üniversitemize katkı sağlama konusunda azimli ve kararlı bir liderlik sergilemenizdir. Göreve başladığınız günden itibaren öğrencilerin ihtiyaçlarına duyarlılık göstererek onları destekleyen bir rektör olacağınıza inancımız tamdır.
Yetim ve engelli bireyler için önemli çalışmalara imza atan dernekler olarak, sizin de bu alanda yapacağınız projeleri merakla bekliyoruz. Umarız ki, engelli öğrencilerimize eşit fırsatlar sunacak çözümler üretirsiniz ve onların yeteneklerini ortaya çıkarmalarına destek olursunuz.
Ayrıca, akademik personele yönelik motivasyonu arttırıcı adımlar atarak kaliteli eğitimin önemine vurgu yapmanız da bizleri mutlu edecektir. Üniversitenizin başarı grafiğini yukarıya taşıyacak vizyoner projelerinizle gençleri heyecanlandıracağına eminiz” dediler. *ERDEM SÜDEMEN
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- JANDARMA OPERASYONU Piyasa değeri 3 milyon Tl kaçak malzeme yakalandı
 - Parklardaki çevre kirliliği duyarlı vatandaşları rahatsız ediyor
 - BELEDİYE AÇIKLADI: Kültür Ve Eğitim Merkezleri geçen ay 143 bin kişiyi ağırladı
 - GELECEĞİN TEKNOLOJİ TASARIMCILARI YETİŞİYOR Deneyap Atölyeleri Mezuniyet Töreni yapıldı
 - Kavşakta çarpıştılar
 
- 0SEVDİM
 - 0ALKIŞ
 - 0KOMİK
 - 0İNANILMAZ
 - 0ÜZGÜN
 - 0KIZGIN
 



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.