Aksaray
11 Temmuz, 2026, Cumartesi

ESKİL KAYMAKAMI TAHA SOYDAŞ Eşmekaya esnafının talepleri alındı

ESKİL KAYMAKAMI TAHA SOYDAŞ Eşmekaya esnafının talepleri alındı

Eskil Kaymakamı Taha Soydaş, ilçeye bağlı Eşmekaya Kasabası’nda faaliyet gösteren esnafları iş yerlerinde ziyaret ederek hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Eşmekaya Kasabası'nda gerçekleştirilen saha programına; Kaymakam Taha Soydaş’ın yanı sıra Eşmekaya Belediye Başkanı, mahalle muhtarları ve ilgili kurum amirleri de eşlik etti.

Geniş bir heyetle gerçekleştirilen esnaf ziyaretleri kapsamında, kasaba ekonomisinin canlılığını koruyan esnaflarla tek tek bir araya gelindi. Ziyaret programı dahilinde şu adımlar ön plana çıktı:

Birebir Hasbihal: Esnaflarla iş yerlerinde samimi bir ortamda görüşülerek hâl ve hatırları soruldu.

İş Birliği Mesajı: Kasabanın yerel kalkınması, esnafın genel durumu ve kamu kurumlarından beklentileri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Bereket Temennisi: Kaymakam Soydaş, esnaflara bol ve bereketli kazançlar dileyerek her zaman üreticinin ve esnafın yanında olduklarını vurguladı.

Eskil Kaymakamlığı tarafından ziyarete ilişkin yapılan bilgilendirmede, yerel esnafla kurulan bu güçlü bağların devam edeceği belirtilerek şu ifadelere yer verildi: "Sayın Kaymakamımız, Eşmekaya Belediye Başkanı, Mahalle Muhtarı ve ilgili kurum amirleri ile birlikte Eşmekaya Kasabamızda faaliyet gösteren esnaflarımız ziyaret edildi. Ziyaret kapsamında esnaflarımızla bir araya gelen Sayın Kaymakamımız, hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu." Denildi.

Eşmekaya esnafı da Kaymakam Taha Soydaş ve beraberindeki heyete, gerçekleştirdikleri bu nazik ziyaret ve gösterdikleri yakın ilgi için teşekkürlerini iletti.*AYHAN ÖZDEN


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!