FECİ MOTOSİKLET KAZASI 17 Yaşındaki Talha Birge hayatını kaybetti

Aksaray’ın İstiklal Mahallesi’nde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada 17 yaşındaki Talha Birge hayatını kaybetti, yanındaki arkadaşı ise ağır yaralandı.
Kaza, Alparslan Türkeş Bulvarı ile 11. Bulvar’ın kesiştiği kavşakta meydana geldi.
Çarpışmanın Şiddetiyle Ayakkabılar Yola Savruldu
Edinilen bilgilere göre, M.A.A. (21) idaresindeki 68 AGR plakalı otomobil ile Talha Birge (17) yönetimindeki 51 ACY plakalı motosiklet kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklette bulunan iki gencin ayakkabıları yola savruldu.
17 Yaşındaki Talha Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı
İhbar üzerine kaza yerine hızlıca sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Talha Birge ile arkasında yolcu olarak bulunan Muhammet Mustafa Ç. (16), ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Hastanede tedavi altına alınan 17 yaşındaki Talha Birge, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Diğer yaralı gencin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Gözaltına alınan otomobil sürücüsü M.A.A. ise emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Kazayla ilgili başlatılan tahkikat devam ediyor. *HABER MERKEZİ
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- YENİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNDE İNCELEME Fiziki alan 3 katına, ünite sayısı 50’ye çıkarıldı
- MURAT DURU’DAN ORTAKÖY İLÇESİNE ZİYARET "Vatandaşlarımızın Huzur ve Refahı Önceliğimizdir"
- İL SANAYİ VE TEKNOLOJİ MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN Asansör güvenliği toplantısı
- TÜİK TEMMUZ AYI VERİLERİ AÇIKLANDI Aksaray Konut Satışında Bölgenin Lideri Oldu
- FECİ MOTOSİKLET KAZASI 17 Yaşındaki Talha Birge hayatını kaybetti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.