Gazilik, milletimiz için şereflerin en yücesidir

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanı Sayın Burhanettin Karataş, 19 Eylül Gaziler Günü Mesajında şunları söyledi: “Kahraman gazilerimize devletimizin verdiği önemin ifadesi olarak,Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921’de Mustafa Kemal Atatürk’e Gazi unvanının verildiği günün yıl dönümünü Gaziler Günü olarak kutlamanın gururunu yaşıyoruz.
Şehitlik ve Gazilik, milletimiz için şereflerin en yücesidir. Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın aziz milletimiz için vatan haline dönüşmesi, şehit ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri ulvi mücadele ile gerçekleşmiştir.
Cennet vatanımız, bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir. Gaziler Günü vesilesiyle, bu kutsal emanete kararlılıkla sahip çıkarak, kahraman gazilerimize ve aziz şehitlerimize layık olmak ve tüm gücümüzle ülkemizi en güçlü şekilde geleceğe taşımak için el birliğiyle çalışma mecburiyetindeyiz, bu bizim görevimizdir.
Aziz milletimiz; Çanakkale'de, Sakarya'da, Dumlupınar'da, Kore’de, Kıbrıs’ta ve 15 Temmuz’da vatana ve milli birliğimize kast edenlere karşı verdiği bütün mücadelelerde “Ölürsek şehit oluruz, kalırsak
gazi” diyerek şehadeti ve gaza ruhunu her türlü değerin üstünde tutmuştur.
Şehit ve gazilerimizin vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği için verdiği kutsal mücadele, tarih sayfalarında kahramanlık, vatanseverlik destanı olarak yerini almıştır.
Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle
anıyor, hayatta olan gazilerimize; onların ve şehitlerimizin değerli ailelerine minnet, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” *HABER MERKEZİ
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.