GELECEĞİN TEKNOLOJİ TASARIMCILARI YETİŞİYOR Deneyap Atölyeleri Mezuniyet Töreni yapıldı

Deneyap Atölyeleri Aksaray şubesi, gençlerin teknoloji ve bilim alanındaki yeteneklerini geliştirdiği eğitimlerini tamamlamalarının ardından görkemli bir mezuniyet töreni düzenledi.
Törene Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ferdi Gürel, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ve T3 Vakfı Aksaray Temsilcisi Ayşenur Kayış iştirak etti.
Törende konuşma yapan Teknoloji İl Müdürü Ferdi Gürel, Deneyap Atölyeleri'nin önemine dikkat çekerek gençlere seslendi. Gürel, öğrencilerin bu atölyelerde yalnızca bilgi edinmekle kalmayıp, sorgulamayı, üretmeyi ve çözüm bulmayı öğrendiklerini vurguladı.
İl müdürü Gürel, öğrencilerin artık geleceğin teknolojisini tasarlayan nesil olduklarını belirterek, emeği geçen eğitmenlere, ailelere ve destekleyen kurumlara teşekkür etti. Gençlere, hayal etmeye, üretmeye ve araştırmaya devam etmeleri çağrısında bulunarak onları başarılarından dolayı yürekten kutladığını ifade etti.
Mezuniyet töreni, öğrencilerin geleceğin bilim ve teknoloji dünyasına atacakları ilk adımları simgeleyen coşkulu bir atmosferde sona erdi.*ERDEM SÜDEMEN
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- JANDARMA OPERASYONU Piyasa değeri 3 milyon Tl kaçak malzeme yakalandı
 - Parklardaki çevre kirliliği duyarlı vatandaşları rahatsız ediyor
 - BELEDİYE AÇIKLADI: Kültür Ve Eğitim Merkezleri geçen ay 143 bin kişiyi ağırladı
 - GELECEĞİN TEKNOLOJİ TASARIMCILARI YETİŞİYOR Deneyap Atölyeleri Mezuniyet Töreni yapıldı
 - Kavşakta çarpıştılar
 
- 0SEVDİM
 - 0ALKIŞ
 - 0KOMİK
 - 0İNANILMAZ
 - 0ÜZGÜN
 - 0KIZGIN
 



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.