Gençler davet etti, kaymakam iftara katıldı

Güzelyurt Kaymakamı Süleyman Arat, Aksaray Üniversitesi Kamu Yönetimi Topluluğu’nun düzenlediği iftar programına katılarak geleceğin mülki idare amiri adayı gençlerle aynı sofrayı paylaştı.
Ramazan ayının manevi atmosferi, kamu yönetimi öğrencileri ve mülki idareyi bir araya getiren anlamlı bir buluşmaya sahne oldu. Güzelyurt Kaymakamı Süleyman Arat, Aksaray Üniversitesi Kamu Yönetimi Topluluğu öğrencilerinin nazik daveti üzerine düzenlenen iftar programına katıldı.
İftar sofrasında gençlerle yakından ilgilenen Kaymakam Arat, öğrencilerle uzun süre sohbet ederek onların gelecek hedefleri ve projeleri hakkında bilgi aldı. Kamu yönetimi öğrencilerinin mesleki meraklarını da gideren Arat, kendi tecrübelerinden paylaşımlarda bulunarak gençlere kariyer yolculuklarında önemli tavsiyelerde bulundu.
Kaymakam Süleyman Arat, bu anlamlı buluşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversite topluluklarının bu tür sosyal organizasyonlarla birlik ve beraberliği pekiştirdiğini vurguladı. Gençlerin dinamizminin ve fikirlerinin mülki idare için her zaman kıymetli olduğunu belirten Arat, davetleri için Kamu Yönetimi Topluluğu üyelerine teşekkür etti.*İBRAHİM AMAÇ
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.