Aksaray
01 Ekim, 2026, Perşembe

Hasan Dağı’nda İsteka Şöleni ŞAMPİYON EMRAH UZUN

Hasan Dağı’nda İsteka Şöleni ŞAMPİYON EMRAH UZUN
64 Sporcunun katıldığı ikinci geleneksel turnuva nefes kesti. Aksaray'da bilardo tutkunlarının beklediği büyük buluşma sona erdi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Geleneksel Hasandağı 3 Bant Bilardo Bölge Turnuvası, 64 usta istekayı bir araya getirdi. Aksaray Bilardo İl Temsilciliği organizasyonunda düzenlenen turnuva, 3 gün süren kıyasıya mücadelelere sahne oldu.

FİNALDE ZAFER EMRAH UZUN'UN

Yarı final ve final maçlarında salon tıklım tıklım doldu. Rakiplerini tek tek eleyerek finale yükselen Emrah Uzun, final masasında da soğukkanlılığını koruyarak şampiyonluğa ulaştı.Turnuvayı birincilikle tamamlayan Emrah Uzun hem kupanın hem de bilardo severlerin gönlünün sahibi oldu.Turnuva sonunda dereceye giren sporculara kupa ve ödülleri takdim edildi.

Turnuvada centilmence mücadele ön plandaydı. Organizasyon yetkilileri, "Hasandağı markasını bilardoda da büyütüyoruz. 64 kişilik katılım bizim için gurur verici. Seneye hedef 128 sporcu" dedi.Aksaray bilardoda da varım dedi! Şampiyon Emrah Uzun'u tebrik ediyoruz!

*Ersin Arslan


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!