Huzurevinde Mevlid-i Nebi Programı

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Geçtiğimiz hafta huzurevinde kalan vatandaşlara özel bir program gerçekleştirildi. İl Müftü Vekili Kübra Göker, Huzurevini ziyaret ederek sakinlerine kırmızı gül ve karanfiller verdiler.
Ziyarette Huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenerek hasbihal eden İl Müftü Vekili Kübra Göker, huzurevi sakinlerine “Gül” takdiminden sonra kısa bir konuşma yaptı.
Konuşmasında İl Müftü Vekili Göker, Mevlid Kandili ve Mevlid-i Nebi Haftası hakkında bilgi verdi. İl Müftülüğü olarak düzenli bir şekilde huzurevlerine destek sağlandığını hatırlatarak her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.
Konuşma sonrası din görevlisi hocalar tarafından oluşturulan ilahi ekibi çeşitli ilahi ve ezgiler seslendirerek huzurevi sakinlerine moral verdiler.*AYHAN ÖZDEN
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- MİMARLIK FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİNDE İnsana ve doğaya saygı çağrısı
- 1 Temmuz itibarıyla Geri Dönüşüm Devrimi başlıyor
- AĞAÇÖREN’DE ÖDÜL GECESİ ‘Kitaptan Hayata, Aileden Geleceğe’ yarışmaları sonuçlandı
- Ziraat Odası Tohum Eleme ve Paketleme Tesisi sezonu açtı
- Atıkların geri dönüşüm yolculuğunu yakından gördüler
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.