Aksaray
03 Nisan, 2026, Cuma

İKİNCİ DÖNEM BAŞLIYOR Okullar huzurlu ve güvenli olacak

İKİNCİ DÖNEM BAŞLIYOR Okullar huzurlu ve güvenli olacak

2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı 2. dönemi bugün başlıyor. 15 Aradan sonra öğrenciler yeniden ders başı yapıyorlar. Vali Aykut Pekmez başkanlığında “Okullarda Huzur ve Güvenlik Toplantısı” yapıldı. Toplantıda bir dizi kararlar alındı. Okul önlerindeki güvenlik artırılacak, uyuşturucu satıcılarına göz açtırılmayacak, servisler sık sık kontrol edilecek, kantinlerdeki gıdalar denetime tabi tutulacak, okul civarında ilgisiz kişiler bölgeden uzaklaştırılacak. Hepsi okulların daha güvenli ve huzurlu bir eğitim için yapılacak.

Okulların huzur ve güvenli olması yolunda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Kubilay Ant, Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya, İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, İl Sağlık Müdürü Uz.Dr. Cengizhan Kılıçaslan, Köy ve Mahalle Muhtarları, Okul Aile Birliği Başkanlarının temsilcileri katıldı.

Alınan kararların takibi ve uygulaması yolunda vali Pekmez tavizsiz olunmasını isterken, toplantıda söz alan alan Kurum amirleri, muhtarlar ve okul aile birliği başkanları eğitim ve öğretim yılı içerisinde karşılaştıkları sorunları dile getirerek, yaşanılanların bir daha tekrarlanmaması için taleplerde bulundular.*VALİLİK BASIN

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!