İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı yapıldı

Aksaray'da istihdamı artırmaya ve mesleki eğitimi geliştirmeye yönelik önemli kararların alındığı İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantı, Vali Yardımcısı ve aynı zamanda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Samet Öztürk başkanlığında yapıldı. Toplantıya, Aksaray iş dünyasını temsilen kurumların başkan veya temsilcileride yer aldı. Ticaret ve Sanayi Odasını Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak teslim etti. Girişimci Kadınlar olarak Başkan Hatice Şahin Eroğlu yer aldı.
Kurumlar arası iş birliğinin öneminin vurgulandığı toplantıda, il genelindeki istihdam oranlarının yükseltilmesi, meslek edindirme kurslarının etkinliğinin artırılması ve işgücü piyasasının taleplerine uygun nitelikli personel yetiştirilmesi konuları değerlendirildi.
Toplantıda alınan kararların Aksaray’ın ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlaması hedefleniyor.*ERDAM SÜDEMEN
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- JEOTERMAL KAYNAKLI SERA ÜRETİMİ YAPAN İŞLETME TARIM BAKANI YUMAKLI TARAFINDAN İNCELENDİ Gıda krizine karşı tedbirliyiz
- Ortaköy Devlet Hastanesi'nde kansere karşı farkındalık standı
- SULTANHANI OSB’DE ZİRVE Kaymakam Göksun başkanlığında gelecek adımları atıldı
- Üretim projelerine tam not
- Orhan Tapan vefat etti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.