ABAYLAR
Aksaray
31 October, 2025, Friday

İl Meclisini ziyaret ettiler

İl Meclisini ziyaret ettiler

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray İl Temsilcisi Mustafa Dağ, dernek yöneticileri Mustafa Tosun ve Hasan Gökçe ile birlikte İl Genel Meclisi Başkanı Latif Ağır’ı ziyaret ettiler. Meclisin çalışmaları hakkında gazilere bilgiler verilerek, Aksaray’n dört bir yanına götürülen hizmetlerin ilimizin gelişmesi ve kalkınmasında önemli bir ivme olduğunu ifade ettiler.

Yapılan ziyaretler sonrasında, İl Temsilcisi Mustafa Dağ, yöneticiler Mustafa Tosun ve Hasan Gökçe’ye gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı İl Genel Meclis Başkanı Ağır tarafından teşekkür edildi.

Ziyaretlerin, dernek faaliyetleri ve gazilerin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi.*ERDEM SÜDEMEN

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!