Aksaray
30 Haziran, 2026, Salı

İş dünyası ve yargı mensupları veda yemeğinde buluştu

İş dünyası ve yargı mensupları veda yemeğinde buluştu

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) yönetimi, şehre sundukları değerli hizmetlerin ardından görev süreleri tamamlanan yargı mensupları için düzenlenen anlamlı veda programına katıldı. Kent protokolü ve iş dünyasını bir araya getiren yemeğe ATSO üst yönetimi tam kadro katılım sağladı.

Aksaray’da görev yaptıkları süre boyunca adalet mekanizmasının işleyişine ve kent huzuruna önemli katkılar sunan Aksaray Ağır Ceza Hakimi Gökhan Oflaz ve Cumhuriyet Başsavcı Vekili Emrah Özge Yelken onuruna düzenlenen veda yemeğinde, duygu dolu ve anlamlı anlar yaşandı.

Düzenlenen veda programında Aksaray iş dünyasını temsilen şu isimler yer aldı: ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tuğrul Kalkan

Yemek programı kapsamında Hakim Gökhan Oflaz ve Başsavcı Vekili Emrah Özge Yelken ile yakından ilgilenen ve bir süre sohbet eden ATSO heyeti, adalet mülkünün tesisi için Aksaray'da özveriyle çalışan her iki isme de teşekkürlerini iletti.

Ziyaret ve programa dair yapılan ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Ahmet Koçaş, Meclis Başkanımız Sn. Fatih Tekin, Başkan Yardımcılarımız Sn. Ahmet Kulak ve Sn. Tuğrul Kalkan, Aksaray Ağır Ceza Hakimi Sn. Gökhan Oflaz ve Cumhuriyet Başsavcı Vekili Sn. Emrah Özge Yelken için düzenlenen veda yemeğinde bir araya gelerek hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler." Denildi.

Yeni görev yerlerine uğurlanan Ağır Ceza Hakimi Gökhan Oflaz ve Cumhuriyet Başsavcı Vekili Emrah Özge Yelken'e, Aksaray’a verdikleri emekler için şükran sunulurken, meslek hayatlarının yeni döneminde başarı ve muvaffakiyet dileklerinde bulunuldu.*ERDEM SÜDEMEN


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!