ABAYLAR
Aksaray
23 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.02
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2419.0
  • BIST
    9618.83
  • BTC
    69294.62$

İyi Parti’de 2 aday adayı daha

İyi Parti’de 2 aday adayı daha
İyi Parti milletvekili aday adaylığını açıklayan Belediye Meclis üyesi Fehmi Kuyucu ile, il kongresinde iyi partiye geçen eski zafer partisi il başkanı Resul Karaüzüm basın toplantısı ile aday adaylıklarını açıkladılar.

İyi Parti seçim takviminin açıklanması ile birlikte hareketli günler yaşıyor. Daha önce Orhan Aydın ve Ali Karakuş adaylıklarını açıklamışlardı. Cumartesi günü ise partinin Belediye Meclis üyesi olan Fehmi Kuyucu basın mensuplarını kahvaltıda bir araya getirerek, milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Toplantıda milletvekili Ayhan Erel ile birlikte İyi Parti teşkilat yöneticileri de tam kadro yerlerini aldılar.

Aday adaylığını açıklayan Fehmi Kuyucu şunları söyledi : “Yaşadığımız bu güzel şehrimize, Aksaray’ımıza ve siz değerli hemşehrilerime yıllarca esnaf olarak hizmet etmiş bir Aksaraylı olarak, ülkemize ve gelecek nesillerimize daha faydalı olabilmek için kuruluşundan itibaren aktif olarak yer aldığım İyi Parti çatısı altında arkadaşlarımla birlikte teşkilatlarımızı kurduk. Teşkilatımızın ve hemşehrilerimin desteği ile Aksaray Belediye Meclis Üyesi olarak görev aldım. Yine İyi Parti çatısı altında geçirdiğimiz 5 yıllık süreçte, milletvekilimiz Sayın Ayhan Erel ile birlikte köy, belde, ilçe demeden vatandaşlarımıza ulaşmaya, onları hayatın içerisinde yetişmiş bir Aksaraylı olarak doğduğum, büyüdüğüm ve yaşamakta olduğum bu güzel şehrimizin ve siz değerli vatandaşlarımızın tüm sorun ve sıkıntılarının farkındayım. Geçirmekte olduğumuz şu zor günlerde, Aksaray’ımızın ve siz değerli Aksaraylı hemşerilerimizin dertlerine derman, hislerine tercüman ve yine sizlere bir telefon kadar yakın olmak için İyi Parti milletvekilliği aday adaylığımı duyurmak istiyorum. Partimizin kuruluşundan bugüne yaptığımız çalışmalar, vatandaşlarımızla yaptığımız sohbetler ve kendi gözlemlerim neticesinde, ülkemizin ve Aksaray'ımızın ivedilikle çözülmesi gereken en önemli sorunlarının tarım, sağlık ve eğitim alanlarında olduğunu belirterek, İyi Parti milletvekili aday adayı olarak bu üç soruna öncelik vereceğimi söylemek isterim. Bu süreçte beni destekleyen, başta eşim ve ailem olmak üzere, partideki değerli çalışma arkadaşlarıma ve tüm dostlarıma teşekkürlerimi sunarım. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu arada aday arkadaşlara başarılar dilerim”

Bir diğer aday adayı olarak açıklamasını parti il merkezinde yapan, eski Zafer partisi il başkanı Resul Karaüzüm, geçtiğimiz günlerde İyi Parti il kongresinde yeniden partiye katılarak rozeti takılmıştı. Şimdi de partinin milletvekili aday adayı olarak basın mensuplarının karşısına çıkan Karaüzüm , Allah yolumuzu açık etsin diyerek bu şehre hizmet yarışında kendisinin de olduğunu ifada etti. *HABER MERKEZİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!