Kar tipisi zincirleme kazaya neden oldu

Aksaray-Adana karayolu Akçakent mevkisinde, hava muhalefeti ve dikkatsizlik sonucu birden fazla aracın karıştığı zincirleme bir trafik kazası meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve bölge trafik ekibi sevk edildi.
Edinilen ilk bilgilere göre, Akçakent bölgesinde yoğun tipiden oluşan yolun kayganlaşması ve görüş mesafesinin düşmesiyle birlikte araçlar birbirine girdi. Kazanın ardından trafik akışı durma noktasına gelirken, bölge trafik ekipleri yeni kazaların yaşanmaması için geniş güvenlik önlemleri aldı.
Olay yerine ulaşan AFAD ve itfaiye ekipleri, araçlarda sıkışan vatandaşların tahliyesi için çalışma başlattı. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak hastanelere sevklerini gerçekleştirdi.
Trafiğe çıkan araç sürücülerine hatırlatma yapılarak, takip mesafesini ayarlayıp, kaygan zemine dikkat edilmesini, hız limitlerini düşürmelerini, emniyet şeridini ise boş bırakmalarını önerdiler.*BÜŞRA BOYSAK
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.