KARNE ALAN ÖĞRENCİLERE BAŞKAN TAVSİYESİ Tatilde kitap okuyun

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Piri Mehmet Paşa Ortaokulunda öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Öğrencilere “Tatilinizi iyi değerlendirin” uyarısında bulunan Başkan Dinçer tatilde herkesin bol bol kitap okumasını tavsiye etti.
Aksaray’da 2021-2022 Eğitim-Öğretim döneminin sona ermesiyle birlikte ilk, orta, lise ve dengi okullarda binlerce öğrenci karne heyecanı yaşadı. Gittiği okulda öğrencilere karnelerini teslim eden Başkan Dinçer, bütün öğrencileri tebrik etti.
Ülkemizin geleceğini inşa edecek öğrencilerin aldıkları eğitimle donanımlı birey olarak yetiştiğini söyleyen Başkan Dinçer, öğrencilere yönelik yaptığı konuşmasında “Geleceğimizin teminatı olan sizlerin iyi ve güzel eğitim almaları gerekiyor. Biz de bu konuda elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Bugün öğrencilerimiz karne heyecanı yaşıyor. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Tatilinizi çok iyi değerlendirmenizi, dinlenirken bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyorum. Öğrencilerimize en büyük desteği veren öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür etmek istiyorum.” şeklinde konuştu.
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- KAMYON FABRİKASI KÜÇÜLÜYOR MU? Üretimin bir bölümü Çekya’ya kaydırılıyor
- HELVADERE’DE EMEKÇİ KADINLAR Gölet çevresi yerli ürünlerin merkezi oldu
- NARKOTİK OPERASYONU 1 Tonu aşkın malzeme ve milyonlarca uyuşturucu hap ele geçirildi
- Otomobil minibüse çarptı: 8 YARALI
- ESKİL ADA YAYLASI’NDA YANGIN Alevler yerleşim yerine sıçradı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.