ABAYLAR
Aksaray
23 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.02
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2419.0
  • BIST
    9618.83
  • BTC
    69294.62$

Kitap Konağı açılışına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu geldi

Kitap Konağı açılışına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu geldi
Açılış vesilesi ile geldiği Aksaray’da birtakım ziyaretlerde bulanan Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu Aksaray AK Parti İl Başkanlığında yaptığı konuşmada Aksaray’ın çok hızlı bir değişim yaşadığını söyledi. Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Aksaray, görmeyeli çok değişmiş. Belediye Başkanımız burada çok başarılı işlere imza atıyor. Kendisini tebrik ediyoruz. Kaldırımları, yeşil alanları, orta refüjleri ile Aksaray Avrupa şehirleri gibi bir şehir olmuş.’’ Dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Aksaray İl Başkanlığı ziyareti ardından Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’yu ziyaret etti. Çarşı merkezinde faaliyet gösteren esnaflarla sohbet eden Sarıeroğlu Aksaray Belediyesine de ziyarette bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’nun Aksaray Belediyesi’ne yaptığı ziyarette Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Belediye projeleri hakkında bilgiler verdi. Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in projelerini ilgi ile dinledi. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’na günün anısına hediye takdiminde bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, ‘’ Şehrimize kazandırdığımız 3. Kitap Konağımızın açılışına katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bugün Hasas ve Nakkaş Mahallesinin kavşak noktasında yaptığımız Tapduk Emre Kitap Konağının açılışını teşriflerinizle gerçekleştiriyoruz. Cumhuriyet Mahallesinde yapımına devam ettiğimiz kitap konağımızda da sona yaklaştık. İnşaallah kısa zaman içerisinde orayı da vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.

Kitap Konaklarımızı gençlerimizin her türlü ihtiyacını karşılaması açısından bölümler halinde inşa ettik. Kalabalık gruplar için grup çalışma odaları, bilgisayar destekli araştırma gereği duyanlar için araştırma odaları, bireysel ders çalışma alanları, dinlenme alanı ile gençlerimize hitap edecek bir tesisi şehrimize kazandırdık.” Dedi.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise yaptığı açıklamada şehre birbirinden güzel eserleri kazandıran Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i tebrik etti. Milletvekili Aydoğdu, konuşmasının devamında Tapduk Emre Kitap Konağının hayırlı olmasını diledi.

Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ise ‘’Aksaray’ı seviyoruz. Çeşitli vesileler ile Aksaray’a çok defa geldik. Bu ziyaretimizde de Aksaray’ın yolları ile kaldırımları ile yeşil alanları ile şehir düzeni ile çok daha iyi noktalara geldiğini gördük. Belediye Başkanımız ve çalışma arkadaşlarının ortaya koyduğu vizyonla bugün burada Aksaray’ı çok daha güzel gördüğümü ifade etmek istiyorum emeklerine sağlık. Kendilerini tebrik ediyorum. Tabi Ak Parti’nin Belediyecilik anlayışı bu Hizmet Belediyeciliği, inşa belediyeciliği, ihya belediyeciliği, her köşesi, ince bir işçilikle işlenen bir belediyecilik anlayışı var. Kadınları, gençleri yaşlıları düşünen ve imkan geliştiren bir anlayış var. AK Parti Belediyecilik anlayışımızın mimarı Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde ortaya koymuş olduğu çalışmalar, ortaya koymuş olduğu o çalışmalar doğrultusunda Ak Partimizin belediyecilik imkanları ile buluştuğu tüm şehirlerde gerçekten çok güçlü çalışmalar yapılıyor” dedi. *BELEDİYE BASIN

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!