Aksaray
26 Ocak, 2026, Pazartesi

Kontrolden çıkan araç tarlaya uçtu

Kontrolden çıkan araç tarlaya uçtu
Ağaçören-Harmandalı yolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla atarak tarlaya savruldu. Kazada 1 kişi yaralandı.

Aksaray’ın Ağaçören ilçesi, sabah saatlerinde korkutan bir trafik kazasına sahne oldu. Harmandalı köyü istikametinde seyir halinde olan bir otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki tarlaya uçtu.

Edinilen bilgilere göre, kontrolden çıkan araç tarlaya savrulduktan sonra takla atarak durabildi. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı sürücü, ambulansla Ortaköy Devlet Hastanesi’ne nakledildi. Hastaneden alınan bilgilerde, yaralının tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Kaza sonrası tarlaya savrulan araç, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırılarak yediemin otoparkına çekildi. Jandarma ekipleri, kazanın meydana geliş sebebiyle ilgili teknik inceleme ve soruşturma başlattı.

Yetkililer, özellikle köy yollarında ve virajlı güzergahlarda sürücülerin hız sınırlarına uymaları ve dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.*BÜŞRA BOYSAK

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!