Köyler arası asfalt çalışması başladı

Ortaköy ilçesinde, Gökler Yaylası ile Salarıalaca köyleri arasındaki 5,5 kilometrelik yolun ikinci kat sathi kaplama asfalt çalışması, Ortaköy İlçe İdaresi ve Aksaray İl Özel İdaresi yetkilileri tarafından başlatıldı.
Yol çalışmasının başlamasıyla birlikte vatandaşların güzergâh üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önemle duyuruldu. Yetkililer, sürücü ve yayaların güvenliği için kurallara uyulması gerektiğini belirtti.
Köylerde ikamet eden vatandaşlar, bu önemli altyapı hizmetinin hayata geçirilmesinde emek veren Ortaköy İlçe İdaresi ve Aksaray İl Özel İdaresi ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Yetkililer, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak yolun vatandaşların kullanımına sunulacağını bildirdi. *CEREN NERGİZ
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.