Küçük ellerden dev yardım

Topakkaya Şehit Erdal Akbulut Ortaokulu öğrencileri, ÇEDES projesi kapsamında kurdukları "Hayır Çarşısı" ile gönülleri fethetti. Etkinlikten elde edilen tüm gelir, Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine gönderilmek üzere teslim edildi.
Aksaray’da "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" (ÇEDES) projesi, meyvelerini vermeye devam ediyor. Topakkaya Şehit Erdal Akbulut Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri ve velileriyle el ele vererek, dünyada yaşanan insani dramlara duyarsız kalmadıklarını gösteren anlamlı bir kermese imza attılar.
İl Müftü Yardımcısı Mahmut Çelikoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen hayır çarşısı, Cuma namazı vaktinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Öğrenciler ve veliler tarafından özenle hazırlanan gıda ürünleri, Gazze yararına satışa sunuldu. Toplumda bir farkındalık oluşturmayı hedefleyen etkinlikte, vatandaşlar hem alışveriş yaptı hem de yardım kumbaralarına bağışta bulundu.
Kermesten elde edilen gelirler ve toplanan nakdi yardımlar; Okul Müdürü Turhan Akkurt ve bir grup öğrenci tarafından, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Aksaray Şubesi’ne teslim edildi. Makbuz karşılığı teslim edilen yardımlar, Gazze’deki mazlumların temel ihtiyaçları için kullanılacak.
İl Müftü Yardımcısı Mahmut Çelikoğlu, öğrencilerin bu hassasiyetinden büyük gurur duyduklarını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.*ERDEM SÜDEMEN
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.