ABAYLAR
Aksaray
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.02
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2419.0
  • BIST
    9618.83
  • BTC
    69294.62$

LİDERLİĞİ MENEMEN’DE BIRAKTIK

LİDERLİĞİ MENEMEN’DE BIRAKTIK
Menemenspor: 2 – Motolux 68 Aksarayspor: 0

 2. Lig Kırmızı grupta haftanın derbisinde Menemenspor ile Motolux 68 Aksarayspor İzmir’de Menemen İlçe Stadında karşı karşıya geldi. 19 Puanla liderlik mücadelesi veren iki ekibin mücadelesi sonucu Aksaray ekibi sahadan 2-0 mağlup ayrılarak liderliğide Menemen’de bırakmış oldu.

 

Maça Motolux 68 Aksarayspor Ali Türkan, A. Kağan Malatyalı, M. Onur Başyiğit, Oğuzhan Açıl, Sezer Yıldırım, Atamer Bilgin, Abdurrahman Canlı, Ahmet Çakmak, Onur Ramazan Toprak, Cengiz Ötkün, İbrahim Yılmaz, ilk on biriyle başladı.

Maça iki takımda istekli ve dikkatli başladı. İlk 45. Dakikada Motolux 68 Aksarayspor rakibi karşısında yüzde altmış altı oranıyla topa sahip olan ekipti. Siyah-beyazlı temsilcimiz rakip kaleye 8 şut gönderirken ev sahibi takım ise sadece 4 şut gönderebildi. Bu şutlardan iki takımda ikişer isabetli şutlarıyla kaleleri yokladılar. İki takımda zaman zaman etkili ataklar geliştirse de son vuruşlarda etkisiz olunca ilk 45. Dakika başladığı gibi 0-0 sona ererken, ilk yarıda üstün olan taraf ise Aksarayspor takımıydı.

Maçın 2. Devresinde yüzde altmış ikiyle Aksarayspor oynarken, Menemenspor ise yüzde otuz sekiz ile topa sahip olan ekipti. İkinci devrede temsilcimiz toplam dört şut bulurken, Menemenspor ise on toplam şut buldu. İsabetli şut Aksarayspor bir bulurken, Menemenspor dört isabetli şut buldu. Aksarayspor 62. Dakikada AtamerBilgin’in yerine Doğan Ateş’i alırken, 70.dakikada da Ahmet Malatyalının yerine Onur Ural’ı dahil etti. Meneme spor kalemizde baskı kurduğu bölümde maçın 75. Dakikasında Mazlum Demir ile 1-0 öne geçti. Gelen golle öne geçen Menemenspor, rahatladı. Siyah-beyazlı temsilcimiz bu gole cevap verebilmek adına rakip kalede pozisyonlar bulsa da değerlendiremedi. Aksarayspor son bölümlerde tamamen rakip kalede beraberlik golü ararken maçın 90+8’de Emirhan Arkutcu’nun golüne hâkim olamayınca skor 2-0 oldu. Maçta atılan bu golle sona erdi. Aksarayspor bu sezon ilk yenilgisini Menemenspor’dan almış oldu.Siyah-beyazlı temsilcimiz 9.hafta maçında cumartesi günü yine deplasmanda olacak rakibi küme düşme potasında yer alan ve şiddetle puana ihtiyacı olan Giresun spor ile oynayacağız. Aksarayspor 8. Hafta sonunda 19 puanda kalırken, rakibi Menemenspor ise 22 puana yükselerek liderliği ele geçirdi. 

Haber: Ersin Arslan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!