Aksaray
09 Mayıs, 2026, Cumartesi

Meclis’ten geldi, hastaneye koştu

Meclis’ten geldi, hastaneye koştu
AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Ankara’daki meclis çalışmalarının hemen ardından Aksaray’a dönerek ilk ziyaretini Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gerçekleştirdi.

Şehrin sorunlarını Ankara’da takip eden AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, meclis mesaisinin bitimiyle birlikte soluğu Aksaray’da aldı. Altınsoy, kente giriş yapar yapmaz Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderek hasta ve hasta yakınlarıyla buluştu.

ACİL SERVİSTE SAMİMİ TEMASLAR

Hastanenin acil servislerini ziyaret eden Altınsoy, tedavi gören vatandaşlarla ve özellikle minik hastalarla yakından ilgilendi. Hemşehrilerine "geçmiş olsun" dileklerini ileten Altınsoy, aynı zamanda mübarek kandil vesilesiyle vatandaşların kandillerini tebrik etti.

"BİZİM İÇİN EN BÜYÜK MUTLULUK HEMŞEHRİLERİMİZİN SAĞLIĞIDIR"

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Milletvekili Altınsoy, şu ifadelere yer verdi: "Meclis çalışmalarımızın ardından Ankara dönüşü ayağımızın tozuyla hastanemize uğradık. Acil servislerimizde şifa bekleyen kıymetli hemşehrilerimize ve minik kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi sunduk. Rabbim her bir hastamıza bu mübarek günde sağlık ve şifa versin inşallah."

Hastane personeli ile de bir süre sohbet eden Altınsoy, sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek hastaneden ayrıldı.*ERDEM SÜDEMEN


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!