Öğrenciler için minibüs, belediye işleri için su tankeri hizmete girdi

Eskil ilçesinde eğitim ve belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere iki yeni araç hizmete alındı. Köylere Hizmet Götürme Birliği bütçesinden temin edilen minibüs, sınavlara ve spor müsabakalarına katılacak öğrencilerin güvenli ulaşımı için Eskil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne kazandırıldı.
Yeni minibüsle birlikte Eskilli öğrencilerin Aksaray ve diğer illerdeki sınavlara katılımları daha güvenli ve düzenli hale gelecek. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, bu anlamlı katkının gerçekleşmesinde emeği geçen Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Üyelerine ve Birlik Müdürü İbrahim Kılıçer’e teşekkür edildi.
Öte yandan Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak, belediyeye ait araç filosuna 2025 model Ford marka yeni bir su tankeri eklendiğini duyurdu. Başkan Zavlak, yeni aracın hem belediye hizmetlerinde etkinliği artıracağını hem de ilçe halkının ihtiyaçlarına daha hızlı cevap verileceğini belirterek, ilçeye hayırlı olmasını temenni etti. *CEREN NERGİZ
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.