ABAYLAR
Aksaray
21 October, 2025, Tuesday

Ortaköy’de Galericiler Sitesi yükseliyor

Ortaköy’de Galericiler Sitesi yükseliyor

Ortaköy ilçesi, ekonomik kalkınma ve istihdam alanında önemli bir yatırıma ev sahipliği yapıyor. İlçede yapımı devam eden ATSO Otonomi Galericiler Sitesi projesi hızla ilerliyor.

Ortaköy Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu, Belediye Meclis Başkan Yardımcısı Şaban Uğur ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkan Yardımcısı Rafet Altınpınar, projeyi yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Otonomi Galericiler Sitesi’nin tamamlanmasıyla birlikte, Ortaköy’ün otomotiv sektöründe önemli bir ticaret merkezi haline gelmesi hedefleniyor. Proje, hem bölge esnafına modern iş alanları sunacak hem de yeni istihdam fırsatları oluşturacak.

Başkan Ahmet Koyuncu, incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, projenin yerel ekonomiye büyük katkı sağlayacağını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Bu proje, Ortaköy’ün ticari potansiyelini artıracak, esnafımıza yeni imkanlar sunacak. Hem ekonomik büyüme hem de istihdam açısından ilçemiz için büyük bir kazanım olacak.”

Belediye Meclis Başkan Yardımcısı Şaban Uğur ve ATSO Meclis Başkan Yardımcısı Rafet Altınpınar da projeye destek mesajı vererek, kamu ve özel sektör iş birliğinin önemine dikkat çekti.

Tamamlandığında, Ortaköy Otonomi Galericiler Sitesi, sadece ilçenin değil, bölgenin de otomotiv ticaretinde yeni bir cazibe merkezi olması bekleniyor.*ERDEM SÜDEMEN

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!