Pastacılık Atölyesinde Yerli Malı Haftası

Yerli Malı Haftası etkinlikleri sadece ilköğretim okullarında kutlanıyor zannetmeyin. AKMEK bünyesinde hizmet veren Pastacılık atölyesinin kursiyerleri haftaya özel yerli malının önemine dikkat çekerek yaptıkları pastaların tamamında yerli ürün kullandılar. ‘Yerli malı kullanmak yurdumuzun gelişmesine katkıda bulunmaktır’ diyen Pastacılık atölyesinin kursiyer ve usta öğreticileri, yaş pastadan kurabiyeye, kekten böreklere kadar tüm ürünlerde yerli ürünler kullandılar. Yapılan ürünler atölye sakinleri tarafından 5 çayı ile tüketilerek, günlük yaşantıda toplumun tüm fertlerinin yerli ürün kullanmayı alışkanlık haline getirmelerini istediler. *İBRAHİM AMAÇ
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.