SABANCI 29 EKİM
ABAYLAR
Aksaray
24 Ekim, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.02
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2419.0
  • BIST
    9618.83
  • BTC
    69294.62$

POLİSTEN KAÇARKEN KAZA YAPTI Kafam iyiydi onun için kaçtım

POLİSTEN KAÇARKEN KAZA YAPTI Kafam iyiydi onun için kaçtım
Polisten kaçarken aracı ile kaza yaparak kafası kanlar içinde kalan sürücü, yarasını unutup arabası ve ehliyetini sordu. Polisin “Neden kaçtın?” sorusuna “Kafam iyiydi vallahi, kaçıyordum” diye cevap verdi.

Aksaray’da drift atarken asayiş ekiplerini fark eden ve polisin dur ihtarına uymayarak kaçan alkollü sürücü, kovalamaca sırasında bir tıra çarpıp kaza yaptı. Kafasındaki yaraya ilk müdahaleyi polis ekiplerinin yaptığı sürücü, yarasını unutup arabasını ve ehliyetini sordu.
Olay, gece yarısı Tacin Mahallesi yeni Hastane Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 68 AP 940 plakalı otomobilinde alkol alarak seyreden Ahmet H. K. (20), alkolün de verdiği etkiyle yolda drift atmaya başladı. Bu sırada caddede devriye atan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekibi, drift atan aracı fark ederek sürücüsüne dur ihtarında bulundu. İhtara uymayan sürücü hızla aracıyla kaçmaya başlarken, polis ve sürücü arasında kovalamaca başladı. Asayiş ekipleri sürücünün alkollü olabileceği ihtimali üzerine bir kazaya sebebiyet vermemek için kontrollü şekilde takibi sürdürdü. Sürücünün telaşa kapılmaması için uzaktan takip yapan polis ekipleri, telsizden haber merkezine bilgi verdi. Haber merkezi aracın plakasını diğer ekiplere de bildirerek, bölgede güvelik önlemleri alındı. Aşırı hızla trafikte tehlike saçarak kaçan sürücü, E-90 karayoluna çıkarak kaçmayı sürdürürken çok geçmeden Yaşar Kuralay (50) idaresindeki 50 ABJ 928 plakalı tıra yandan çarptı.
Kazada otomobilin ön kısmı adeta katlanarak hurdaya döndü. Otomobilden kısa sürede çıkmayı başaran yaralı sürücü, bu kez de yaya olarak kaçmaya başladı. Karayolundan geçerek ara sokaklara doğru kaçan yaralı sürücü bir süre sonra peşinden koşan polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Polis ekiplerinin “Neden kaçtın?” sorusuna “Kafam iyiydi vallahi, kaçıyordum” diye cevap veren yaralı sürücüye kızan tır şoförü Kuralay, “Lan oğlum ne yapayım ben seni? Hiç mi vuracak adam bulamadın sen? Sizinle mi uğraşacağız biz?” diyerek tepki gösterdi.
Polis memurlarının bir taraftan yarasına müdahale ettiği, bir taraftan da sakinleştirmeye çalıştığı yaralı sürücü bu kez de ehliyet ve aracının peşine düştü. Oturduğu yerden kalkıp gitmek isteyen genç, polis ekiplerine defalarca aracını sordu. Oturduğu yerden kalkmasına izin vermeyen polis memurlarına ilk önce aracını soran genç sürücü, “Ahmet ağabey araba nasıl? Tamam da arabaya bir bakabilir miyim?” diye seslendi. Daha sonra ehliyetini soran sürücü, “Ehliyet gitti benim. Ehliyet gitti” dedi. Israrla kalkmak isteyen sürücü, son olarak kalkabilmek için üşüdüğünü belirterek, “Kalkabilir miyim? Dondum ağabey hasta olacağım” dedi. Genç sürücü, “Bir sigara verir misin Ahmet ağabey?” diye seslendiği polis memuruna ısrarla defalarca aracını sordu.
1.26 promil alkollü çıkan sürücüye 2 bin 448 TL ceza kesildi, ehliyetine el kondu.*İHA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!