Projeler masaya yatırıldı

Lotus Voleybol Spor Kulübü yönetim kurulu Başkanı Nihal Sena Akyol, Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sezgi Arpacı Elaldı'yı makamında Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Osman Turhan ile birlikte ziyaret ederek; çocuklar, gençler, kadınlar ve dezavantajlı gruplara yönelik geliştirilebilecek ortak projeler üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdi.
Lotus Voleybol Spor Kulübü yönetim kurulu Başkanı Nihal Sena Akyol, yaptığı değerlendirmede, İl Müdürümüzün sosyal hizmet alanındaki vizyonu, çözüm odaklı yaklaşımı ve kurumlar arası iş birliğine verdiği önem, yürütülebilecek çalışmalar açısından son derece kıymetli bir perspektif sunmuştur.
Toplumsal fayda üretecek, özellikle çocuklarımızın ve ailelerimizin gelişimine katkı sağlayacak projelerin hayata geçirilmesine yönelik karşılıklı değerlendirmelerde bulunulmuş olup, nazik ev sahipliği ve değerli katkıları dolayısıyla İl Müdürümüze teşekkür ederiz dendi.
*Ersin Arslan
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- STK PLATFORMU TOPLANTISI SONUÇ BİLGİDİRGESİ "Seçim mücadelesini sandıkta bırakalım"
- YAZ GELDİ, FIRINLAR ISINDI Aksaray Tava ve Çanak yapımı arttı
- OSB’ye teknoloji ziyaretleri
- Aksaray Özel İdare Kavşağı’nda Sıkışmalı Trafik Kazası
- 2027–2031 İRAP BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Afetlerde risk azaltma masaya yatırıldı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.