ABAYLAR
Aksaray
01 July, 2025, Tuesday
  • DOLAR
    32.02
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2419.0
  • BIST
    9618.83
  • BTC
    69294.62$

Satranç'ın kalbi Hasandağı'nda attı

Satranç'ın kalbi Hasandağı'nda attı

Aksaray'ın zirvesi Hasandağı'nda ilkler gerçekleştiriliyor. İş insanı Tuncer Soyal Hasandağı Kar Beyaz Hotel olarak bir büyük organizsyona daha ev sahipliği yaptı. Kar Beyaz Hotel Ana Sponsorluğunda Aksaray'ın zirvesi Hasandağı'nda ilk kez satranç turnuvası düzenlendi.

8 Yaş ve Altı,10 Yaş ve Altı,14 Yaş ve Altı,Açık kategori  olmak üzere toplam 4 kategoride,Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilciliği'nin organizasyonu ile düzenlenen turnuva, 48 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.

İki gün süren Turnuvada her kategoride ilk 4' e  giren sporculara madalya ve  para ödülleri verildi. Turnuvada 8 Hakem ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü personeli görev aldı. Ayrıca turnuvada dereceye giren sporculara sponsor olan  Uluırmak Eğitim Kurumları tarafından ücretsiz eğitim desteği verileceği belirtildi.

Turnuvada dereceye giren sporcular:  8 Yaş ve Altı: 1.İbrahim Bertuğ Üzumcü, 2.Eren Uçkun, 3.Ramazan Hamza Nazlı, 4.Göktürk Batu Uslu. 10 Yaş Ve Altı: 1.Hanifi Yiğit Yılmaz, 2.Ömer Yalçın Kasar, 3.Hasan Uğurkan Özot, 4.Mustafa Arif Muğlalıoğlu. 14 Yaş Ve Altı: 1.Eren Ünal Doğan, 2.Deniz Yıldırım, 3.Ali Talha Irmak, 4.Anıl Kayra Dumanlıdağ. Açık Kategori: 1.Abdurrahman Ergun, 2.Serkan Özbek, 3.Mehmet Ergun, 4.Sami Altınkaya. *HABER MERKEZİ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!