Aksaray
09 Mayıs, 2026, Cumartesi

SPORLA GELEN BİRLİK  Hem smaç bastılar hem pasta kestiler

SPORLA GELEN BİRLİK  Hem smaç bastılar hem pasta kestiler
​​​​​​​MHP Aksaray Teşkilatları ve Ülkü Ocakları Aksaray İl Başkanlığı, gençlerin fiziksel gelişimini desteklemek ve teşkilat içi bağları güçlendirmek amacıyla geleneksel voleybol etkinliğinde bir araya geldi. Dostluk müsabakasının ardından ise anlamlı bir kutlama gerçekleştirildi.

MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş’ın öncülüğünde gerçekleştirilen voleybol etkinliği, teşkilat mensupları ve Ülkü Ocaklı gençlerin katılımıyla oldukça enerjik geçti. Teşkilatı daima diri, dinç ve zinde tutmayı hedefleyen bu sportif faaliyetlerin, her hafta perşembe günü düzenli olarak devam edeceği açıklandı.

Etkinlik sonrası yapılan açıklamada, Türk gençliğinin ahlaki ve fiziksel gelişimine verilen önem vurgulanarak ailelere şu samimi çağrıda bulunuldu: "Kıymetli ailelerimiz; evlatlarınızı Ülkü Ocakları’na gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz. Bizimle birlikte evlatlarımız; vatanına, milletine ve devletine bağlı, ahlaklı ve şuurlu bireyler olarak yetişecektir. Örnek Türk gencinin profilini hem sahada hem de hayatın her alanında ortaya koymaya devam edeceğiz." Denildi.

Dostluk ve ülküdaşlık hukukunun kazandığı heyecanlı voleybol maçının ardından sahada anlamlı bir sürpriz yaşandı. MHP’nin önceki dönem Merkez İlçe Başkanı ve 2024 Dönemi Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak’ın doğum günü, tüm teşkilatın katılımıyla kutlandı. Kesilen pastanın ardından Çıtak ve ailesine sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler dileyen partililer, "Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin" duasında bulundu.*BÜŞRA BOYSAK


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!