Sultanlar Liginde yeni sezon başlıyor

Kuzeyboru takımının Baş antrenörü Mehmet Bedestenlioğlu ve yardımcı antrenörleri yeni sezona hazırlar. Heyecanları, hedeflerini ve bu yolculuktaki kararlılığını onların kendi sözlerinden dinleyin.
Baş antrenör Mehmet Bedestenlioğlu: “Yeni sezonu büyük bir heyecanla bekliyoruz. Aramıza katılan birçok yeni oyuncumuz ve altyapımıza yapılan yatırımlar, bu heyecanın en büyük nedeni. Geçen senelere göre daha zorlu bir Sultanlar Ligi bizi bekliyor ve hedefimiz Avrupa kupalarına katılmak. Altyapı takımımızdaki geleceğin yıldız adayları ise önümüzdeki sezonlarda ablalarının arasına katılmak için ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyacaklar. Tabii ki yeni hedeflerle taraftarlarımızla buluşmak da heyecanımızın diğer bir yönü” ifadelerini kullandı.
Yardımcı Antrenör Yalçın Özbek: “Yeni sezon öncesi heyecanlı ve mutluyuz; gerçekten sezon için gerekli motivasyona sahibiz. Teknik ekip ve oyuncular olarak koyduğumuz hedeflere ulaşmak için elimizden geleni en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum.”
Yardımcı Antrenör Enes Tekin: “2025-2026 sezonu, sadece kazanmak için değil, gelişmek ve birlikte büyümek için çıktığımız bir yolculuk. Bu takımda geçireceğim üçüncü sezon ve her yıl olduğu gibi bu sezon da hep birlikte daha iyisini başarmak için buradayız. Sezonda takım kültürümüzü ve sahadaki disiplinimizi koruyarak hedeflerimize yönelik güçlü bir ekip olmalıyız. Çünkü başarı sadece yetenekle değil, birliktelikle, çalışmayla ve sahada birbirimize duyduğumuz güvenle gelir. Hepimize sağlıklı, güçlü ve başarı dolu bir sezon diliyorum” dedi. *ERSİN ARSLAN
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.