ABAYLAR
Aksaray
10 July, 2025, Thursday
  • DOLAR
    32.02
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2419.0
  • BIST
    9618.83
  • BTC
    69294.62$

TEKNOPARK BİNASI İÇİN İHALE TAMAMLANDI

TEKNOPARK BİNASI İÇİN İHALE TAMAMLANDI

Aksaray Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Aksaray Teknopark) binasının ihalesi yapıldı. Altı ay içinde binanın tamamlanması hedefleniyor.

Toplam 2 bin metrekare büyüklüğe sahip olacak binanın ihalesi, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Hakan Kılınçkaya başkanlığında gerçekleştirildi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının desteği ile yapılacak olan bina, Aksaray Teknoparktaki çalışmaların daha verimli biçimde ilerlemesine katkı sağlayacak.

2023 yılının Eylül ayında başlayan Aksaray Teknopark kurulum çalışmaları çok kısa sürede başarıyla ilerledi ve bölgeye kabul edilen 17 firma çalışmalara başladı. *ASÜ BASIN

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Dr.A.Mustafa Yılmaz
    15-08-2024 16:37

    Tehlikenin Farkında mısınız? Başıboş sokak köpeklerinin sayısı GEOMETRİK hızla artmaktadır.ACILEN HEPSİ toplanmaz ise çok kısa bir süre sonra daha çok köpek ve sonuç olarak daha çok insan ölümü,köpek saldirisi, salgin hastalik ve trafik kazası olacak.Bu yüzden Başıboş köpeklerin hepsi beklenmeden hemen toplanmali.tehlike çok hızlı artıyor.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!