ABAYLAR
Aksaray
30 June, 2025, Monday
  • DOLAR
    32.02
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2419.0
  • BIST
    9618.83
  • BTC
    69294.62$

Vatan evlatları asla unutulmaz

Vatan evlatları asla unutulmaz

İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda yaptığı açıklamada, Şehit Talât Paşa’ya yönelik iftira ve hakaretlere bir kez daha tepki gösterdi. Daha önce, DEM Partili bazı milletvekillerinin sözde soykırım iddialarına ve Talât Paşa’yı hedef alan söylemlerine karşı çıkan Milletvekili Yaldır, Gazi Meclis çatısı altında bu tür hezeyanlara asla sessiz kalmayacaklarını belirtti.

Milletvekili Turan Yaldır konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Gazi Meclis çatısı altında dil uzatılan Şehit Talât Paşa’yı bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum. Bu kürsüden her fırsatta Türk devletine, Türk milletine, tarihine ve değerlerine kin kusanları lanetliyorum. Bu topraklarda hainlerin adı unutulur ama vatan evlatları asla unutulmaz. Talât Paşa katil değil, Türk Milleti’nin kahraman bir evladıdır. Katil görmek isteyen kendi grubunun emir aldığı yerlere, yani Kandil’e ya da İmralı’ya bakarsa orada görür. Zannetmesinler ki Enverler, Talatlar, Cemaller, dahası Mustafa Kemaller öldü; Onlar bedenen öldüler ama fikirlerini yaşatacak olan bizler buradayız. Kimsenin vatan kahramanlarımıza dil uzatmasına müsaade etmeyeceğiz” dedi.

İYİ Parti, başta Talât Paşa olmak üzere Türk tarihinin şerefli isimlerine sahip çıkmaya ve bu isimlere yöneltilen sistemli karalama kampanyalarına karşı ses yükseltmeye devam edeceğini bir kez daha kamuoyuna ilan etti. *CEREN NERGİZ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!