ABAYLAR
Aksaray
02 August, 2025, Saturday
  • DOLAR
    32.02
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2419.0
  • BIST
    9618.83
  • BTC
    69294.62$

Yaya güvenliği için çizgiler yenilendi

Yaya güvenliği için çizgiler yenilendi

Aksaray Belediyesi, şehir genelinde yaya güvenliğini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Şehit Polis Yavuz Bayal Caddesi’nde yaya geçidi çizgileri yenilenerek hem yayaların güvenliği hem de trafik farkındalığının artırılması hedefleniyor.

Belediye ekipleri tarafından titizlikle yürütülen çalışmalarda, yaya geçitleri daha görünür hale getirilerek sürücülerin dikkatini çekmesi amaçlanıyor. Yetkililer, özellikle okul çevreleri, hastane önleri ve yoğun kullanılan cadde kesimlerinde bu tür uygulamaların artırılacağını belirtti.

Aksaray Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Trafikte yaya önceliği bir zorunluluktur. Bu doğrultuda, hem çizgi yenileme hem de bilgilendirme faaliyetlerimize devam ediyoruz. Sürücülerimizi yaya geçitlerine yaklaşırken yavaşlamaya, yayalara öncelik vermeye davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Vatandaşlar da yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, trafik güvenliği konusundaki hassasiyet için belediye ekiplerine teşekkür etti. *ERDEM SÜDEMEN

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!