Yazın gelmesiyle mangalcılar yerlerini aldı

Kalanlar Millet Bahçesi, yenilenen yüzüyle vatandaşlara keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen aileler için özel olarak hazırlanan yeni mangal alanları, ziyaretçilerin hizmetine sunuldu.
Yemyeşil doğası ve temiz havasıyla öne çıkan millet bahçesinde, beton barbekülerin montajı tamamlanarak kullanıma açıldı. Özellikle hafta sonları doğayla buluşmak isteyen vatandaşların uğrak noktası haline gelen Kalanlar Millet Bahçesi, artık mangalseverler için daha da cazip bir hale geldi.
Yetkililer, ailelerin huzur içinde vakit geçirebileceği bu yeni alanlarda çevre temizliğine dikkat edilmesi gerektiğini vurgularken, tüm mangalseverleri doğanın tadını çıkarmaya davet etti. *CEREN NERGİZ
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.