Yeni çevre yolları ile ulaşım rahatlayacak

Aksaray büyüdükçe yerel hizmetlerde büyümeye paralel artış göstermek zorunda kalıyor. Belediye mücavir alanlarının genişlemesi ve yerleşim bölgelerinin yayılması ile belediye hizmet alanları içerisinde kalan yerlere yeni projeler gerçekleştirerek hayata geçirilmeye çalışılıyor.
Şehrin en temel ihtiyaçlarından biri olan yol ve beraberinde gelen ulaşım sorununu çözmek adına Aksaray belediyesi yeni çevre yolları yaparak bu konuda büyük bir rahatlatma olacağının müjdesini verdi. Şehrin dört bir yanını çevre yolları ile örüyoruz diyen yetkililer, Hürriyet Mahallesi 25 M'lik Bulvar, Ankara ve Makas Bağlantısı 40 M'lik Bulvar ve Konya - Adana Yolu Bağlantısı 30 M'lik Bulvar çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Aksaray'ımızı daha yaşanabilir, modern ve erişilebilir bir şehir haline getirmek için durmaksızın çalışıyoruz. Şehrimizin dört bir yanını yeni çevre yollarıyla örerek, hem trafik akışını rahatlatıyor hem de vatandaşlarımızın zamandan tasarruf etmesini sağlıyoruz.” Dedi. Yeni çevre yollarının en geç önümüzdeki yaz aylarında asfaltının yapılarak hizmete girmesi bekleniyor.*ERDEM SÜDEMEN
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.