Yeniden CHP Parti Meclisi Üyesi seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) olağanüstü kongresi sonrası Parti Meclisi seçimlerinde hemşehrimiz Ali Abbas Ertürk, rekor oyla yeniden Parti Meclisi üyeliğine seçildi. Delegelerin yoğun desteğini alan Ertürk, 770 oy alarak 8. sıradan listeye girmeyi başardı.
Parti içindeki çalışmaları ve katkılarıyla takdir toplayan Ertürk’ün bu başarısı, CHP camiasında büyük bir memnuniyetle karşılandı. Partililer ve destekçileri, Ertürk'ün yeniden seçilmesini demokrasi ve parti içi birlik açısından önemli bir gelişme olarak değerlendiriyor.
Ali Abbas Ertürk’ün önümüzdeki dönemde de aktif çalışmalarıyla partisine katkı sağlamaya devam edeceği belirtilirken, kendisine yöneltilen tebrikler ve başarı dilekleri sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. CHP tabanı, yeni dönemde Ertürk’ün parti politikalarına ve ülke gündemine dair önemli çalışmalar gerçekleştireceğine inanıyor.*ERDEM SÜDEMEN
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.